Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

Ελαφρύ γλύκισμα μήλου σε 4 βήματα




 Δοκιμάστε να φτιάξετε αυτή τη συνταγή και απολαύστε ένα ιδιαίτερο γλύκισμα με άρωμα μήλου και λίγες θερμίδες





Υλικά

150 γραμμάρια τυρί ρικότα με χαμηλά λιπαρά
1 κουταλιά της σούπας baking powder
4 πράσινα μήλα τριμμένα
1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλιας
ξύσμα από 3 πορτοκάλια
χυμό από 3 πορτοκάλια
6 κουταλιές της σούπας σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτος
3 κρόκοι αυγών
υγρή γλυκαντική ουσία (κατά προτίμηση)

Εκτέλεση

1.Δουλέψτε το τυρί στο μπλέντερ ή σε ένα επεξεργαστή τροφίμων καλά και μετά προσθέστε τα τριμμένα μήλα, τo εκχύλισμα βανίλιας, το baking powder, το λεπτοτριμμένο ξύσμα φλούδας πορτοκαλιών, το χυμό πορτοκαλιού, τη σκόνη αποβουτυρωμένου γάλακτος, τους κρόκους των αυγών και γλυκαντική ουσία.
2. Συνεχίστε να δουλεύετε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα και μετά ρίξτε το σε μια βουτυρωμένη φόρμα.
3. Ψήστε ελαφρά σε μέτριας θερμοκρασίας προθερμασμένο φούρνο για περίπου 45 λεπτά.
4. Αφαιρέστε από το φούρνο, αφήστε το να κρυώσει λίγο και ξεφορμάρετε.





queen.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...