Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2011

Οι γυναίκες δίνουν προτεραιότητα στο φαγητό

Έπεται το σεξ και οι σχέσεις

Μία στις τέσσερις γυναίκες δίνει προτεραιότητα στη δίαιτα παρά στη σχέση της, ενώ μία στις δύο σκέφτεται το φαγητό περισσότερο απ’ ό,τι το σεξ, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση που είδε το φως της δημοσιότητας και έγινε για λογαριασμό της εταιρείας αδυνατίσματος Άτκινς.

Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε σε 1.290 εθελόντριες από τη Βρετανία, οι οποίες συμπλήρωσαν ερωτηματολόγια για τις δίαιτες και για το πώς επηρεάζουν τις σχέσεις τους.


Η δημοσκόπηση έδειξε ακόμη πως μία στις δέκα γυναίκες αισθάνονται περισσότερες ενοχές αν χαλάσουν τη δίαιτά τους, παρά αν απατήσουν τον σύντροφό τους!

Συγκεκριμένα, το 25% παραδέχθηκαν πως η προσπάθειά τους να χάσουν τα περιττά τους κιλά είναι πιο σημαντική απ’ ό,τι η σχέση τους, και επιπλέον είπαν πως περισσότερο βάρος δίνουν στο να πετύχουν τον στόχο τους όταν κάνουν δίαιτα παρά στη σχέση με τον σύντροφό τους.

Περισσότερες από μία στις τρεις είπαν πως σκέφτονται το φαγητό και τη δίαιτα περισσότερο απ’ ό,τι τον σύντροφό τους, ενώ περισσότερες από τις μισές ομολόγησαν πως σκέφτονται το φαγητό περισσότερο απ’ ό,τι το σεξ!

Όσον αναφορά τους λόγους για τους οποίους οι γυναίκες αρχίζουν μια δίαιτα, τα αποτελέσματα παρουσιάζουν ένα ενδιαφέρον.

Οι γυναίκες κυρίως κάνουν δίαιτα όχι απαραίτητα για να αρέσουν στο σύντροφό τους αλλά επειδή θέλουν να έχουν τέλειο σώμα για να βγουν το καλοκαίρι στις παραλίες.

Μία στις επτά, πάντως, είπαν πως το κίνητρό τους είναι τα άσχημα σχόλια που ακούν για το βάρος τους, ενώ υπολογίζεται πως τα τρία τέταρτα των γυναικών κάνουν δίαιτα τουλάχιστον μία φορά στη ζωή τους.







Aπό το newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...