Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Tροφή-Στέγη-Διαδίκτυο...Τα πλέον αναγκαία για τους νέους!


Σύμφωνα με έρευνα της Cisco, το ένα τρίτο των φοιτητών και των νέων επαγγελματιών στον κόσμο, θεωρούν το διαδίκτυο το ίδιο σημαντικό όσο και τον αέρα, το νερό και τη στέγη.


Στα πλαίσια της έκθεσης ''Connected World Technology Report 2011'', έγινε έρευνα ανάμεσα σε 1.441 φοιτητές και 1.412 εργαζομένους κάτω των 30 ετών , σε 14 χώρες, στην οποία περισσότεροι απο τους μισούς ερωτηθέντες απάντησαν πως δεν μπορούσαν να ζήσουν χωρίς το διαδίκτυο, χαρακτηρίζοντάς το σαν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής τους.

Τα δυο τρίτα απάντησαν πως θα επέλεγαν το ίντερνετ αντί της κατοχής αυτοκινήτου, ενώ το 40% αυτών είπε πως για αυτούς είναι πιο σημαντικό, από το να βγαίνουν ραντεβού, να διασκεδάζουν με φίλους ή να ακούνε μουσική.

Τέλος το ένα τέταρτο αυτών είπε πως το να μένουν ενημερωμένοι όσον αφορά το Facebook, είναι σπουδαιότερο για αυτούς απ'ότι το να διασκεδάζουν, να βγαίνουν ραντεβού, να ακούνε μουσική ή να βγαίνουν με φίλους.

Οι φοιτητές με τη μεγαλύτερη εμμονή σχετικά με το διαδίκτυο, προέρχονταν από Βραζιλία, όπου το 65% το χαρακτήρισε ίδιας σημασίας με το φαγητό, το νερό, τον αέρα και τη στέγη. Το 50% των Ισπανών και Ιταλών φοιτητών συμφώνησαν με την παραπάνω δήλωση.

Η δεύτερη πιο ενθουσιώδης όσον αφορά το διαδίκτυο χώρα, ήταν η Κίνα, όπου το 64% των φοιτητών δήλωσαν πως είναι ένα θέμα που τους απασχολεί ιδιαίτερα.



Pavlito!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...