Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Με οδηγό τη... Φιορεντίνα

Φόρμουλα για να συμμετάσχει η ομάδα στη Football League 2 και όχι το Ερασιτεχνικό πρωτάθλημα αναζητούν στον Ηρακλή. Οι διοικούντες τον «Γηραιό» ευελπιστούν ότι θα βρίσκονται ανάμεσα στις ομάδες που θα προβιβάσει η ΕΠΟ από τη Δ’ Εθνική για να συμπληρώσει το πρωτάθλημα της τρίτης κατηγορίας, αφού λόγω των ποινών που επιβλήθηκαν έχει αλλάξει. Κάτι ανάλογο είχε κάνει και η Φιορεντίνα στην Ιταλία, όταν είχε υποβιβαστεί λόγω χρεών.

Η ιταλική ομάδα είχε φτάσει στο ερασιτεχνικό το 2002 και μία χρονιά μετά ανέβηκε στην τέταρτη εθνική κατηγορία, αλλά λόγω αναδιάρθρωσης των κατηγοριών από την ομοσπονδία της χώρας κέρδισε δύο κατηγορίες, φτάνοντας στη Serie B. Μοναδικό κριτήριο για την επιλογή της από την ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, το οποίο θα επικαλεστούν και οι Θεσσαλονικείς, ήταν η πολύχρονη ιστορία του συλλόγου, η οποία λαμβάνεται σοβαρά υπ’ όψιν και παίζει καταλυτικό ρόλο στις ομοσπονδίες όλων των χωρών.

Το ενδεχόμενο αυτό δίνει ελπίδα στον Ηρακλή, ο οποίος θα έχει νέο ΑΦΜ, νέο όνομα (Ηρακλής 1908) και θα είναι απαλλαγμένος από χρέη.







Από το sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...