Κυριακή 14 Αυγούστου 2011

Όροι Χρήσης

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις. Όταν επισκέπτεστε τις σελίδες του http://roadrunnertime.blogspot.gr και κάνετε χρήση των υπηρεσιών του, συμφωνείτε ότι αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις.

Σε περίπτωση που δεν συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, παρακαλούμε μην εισέλθετε και μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών του http://roadrunnertime.blogspot.gr.

Γενικοί όροι χρήσης και αποποίηση ευθυνών.

Το http://roadrunnertime.blogspot.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την ακρίβεια, το περιεχόμενο και τη διαθεσιμότητα της πληροφορίας που είναι προσβάσιμη μέσω της χρήσης των υπηρεσιών του. Οι υπηρεσίες του http://roadrunnertime.blogspot.gr παρέχονται χωρίς κανενός είδους εγγύηση.

Συμφωνείτε ότι η χρήση της υπηρεσίας επαφίεται εξ΄ολοκλήρου σε δική σας ευθύνη. Το http://roadrunnertime.blogspot.gr και οι συνεργάτες του δεν είναι υπεύθυνοι για οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία ή συνεπαγόμενη ζημία ή ανακρίβεια που προέρχεται από τη χρήση της υπηρεσίας ή αδυναμία πρόσβασης και χρήσης. Επίσης ο κάθε συντάκτης διατηρεί το δικαίωμα της υποκειμενικότητας της άποψής του.

Επίσης, το http://roadrunnertime.blogspot.gr δεν φέρει καμία ευθύνη για προγράμματα που προωθούν την πειρατεία. Η δημιουργία τους και η λειτουργικότητα αφορά αποκλειστικά και μόνο τις κατασκευάστριες εταιρίες

Με την υπ' αριθ. 25.552/2010 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, κρίθηκε σχετικά με τη φύση των ιστολογίων ότι δεν εφαρμόζεται η νομοθεσία περί τύπου (ν. 1178/1981) στα ιστολόγια, για τον διαχειριστή και κάτοχο του ιστολογίου, δεν βρίσκει δηλ. αναλογική εφαρμογή η νομοθεσία αυτή και τούτο, διότι ο σκοπός των ιστολογίων δεν είναι η διάδοση πληροφοριών με σκοπό τη μαζική ενημέρωση, αλλά η ανταλλαγή απόψεων, ιδεών, σκέψεων και αναλύσεων, μέσω ενός μηχανισμού δυναμικής επικοινωνίας.

Το blog μας, δεν ελέγχει την διαθεσιμότητα, το περιεχόμενο, την πολιτική προστασίας πολιτικών δεδομένων των υπηρεσιών άλλων ιστότοπων και σελίδων στις οποίες παραπέμπει μέσω διαφημιστικών banners ή συνδέσμων. Για οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιασθεί κατά την επίσκεψη / χρήση τους, οφείλετε να απευθύνεστε απευθείας στους αντίστοιχους ιστότοπους και σελίδες, οι οποίοι φέρουν αποκλειστική ευθύνη για την παροχή των υπηρεσιών τους.

Όλες οι δημοσιεύσεις σε αυτήν την ιστοσελίδα εκφράζουν τις απόψεις και τη γνώμη των συντακτών τους και όχι του διαχειριστή ή συντονιστή (εκτός των δημοσιεύσεων των ιδίων) και ως εκ τούτου δεν φέρουν καμία ευθύνη για αυτές.

Όλες οι εικόνες και τα βίντεο που παρουσιάζονται στο blog, ανήκουν στον δικαιούχο των δικαιωμάτων τους και απλά αναρτώνται προς ενημέρωση των αναγνωστών.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...